Доступність посилання

ТОП новини

У Кривому Розі поліція запобігла теракту – МВС


Поліція Кривого Рогу заявляє, що запобігла можливому теракту, Кривий Ріг, 21 листопада 2015 року
Поліція Кривого Рогу заявляє, що запобігла можливому теракту, Кривий Ріг, 21 листопада 2015 року

У Кривому Розі Дніпропетровської області поліція запобігла 21 листопада терористичному акту, інформує відділ комунікацій обласного управління Національної поліції.

«Близько 14:00 до поліції надійшло повідомлення, що в урні навпроти виконкому міської ради в Кривому Розі знаходиться вибуховий пристрій. На місце події виїхали вибухотехніки і понад 50 співробітників поліції. За попередніми даними, в урні знаходився сміттєвий пакет з двома гранатами РГД-5 без запалів і цвяхи», – ідеться в повідомленні.

Поліція звернулася до криворіжців із проханням по можливості не відвідувати масові заходи та місця масового скупчення людей.



У Кривому Розі, біля будівлі міської ради, прихильники кандидата на посаду міського голови від «Самопомочі» Юрія Милобога 20 листопада розгорнули намет і заявили про початок безстрокової акції протесту. Основна вимога протестувальників – скасувати рішення місцевої виборчої комісії щодо виборів міського голови і провести перерахунок голосів на приблизно 30 дільницях.

16 листопада міський виборчком оголосив переможцем виборів міського голови у Кривому Розі чинного мера Юрія Вілкула, висуванця «Опозиційного блоку». Згідно з інформацією ЦВК, за Вілкула проголосувало 49,25% виборців, за його суперника від «Самопомочі» Милобога – 48,83% виборців. Різниця склала 752 голоси.

Юрій Милобог і його прихильники заявляють про фальсифікації на окремих дільницях міста, зокрема, вкидання бюлетенів «за Вілкула». В «Опозиційному блоці» ці звинувачення відкидають.

XS
SM
MD
LG