Доступність посилання

ТОП новини

Ківа заявляє про напад протестувальників на силовика, активісти це спростовують


Сутички на місці обвалення електроопор у Чаплинці Херсонської області, 21 листопада 2015 року
Сутички на місці обвалення електроопор у Чаплинці Херсонської області, 21 листопада 2015 року

Колишній заступник начальника Херсонської міліції, нині керівник департаменту МВС України щодо протидії наркозлочинності Ілля Ківа заявляє, що під час бійки, яка виникла на місці обвалення електроопор у Чаплинці Херсонської області між учасники блокади і силовиками, постраждав полковник міліції.

«Під час нападу протестувальників на поліцейських, постраждав полковник поліції, якого зі спини вдарили ножем, намагаючись заволодіти його зброєю. Відео з місця події викладу пізніше!» – написав Ківа на своїй сторінці у Facebook.

Своєю чергою координатор «громадянської блокади Криму» Ленур Іслямов в інтерв’ю каналу «112 Україна» спростував заяви Ківи.

«Не уявляю, хто, як і коли міг його вдарити ножем. Вони всі, взявшись за руки, пішли під вигуки «Слава Україні» та «Героям слава». Вони всі пішли, відійшли на 500 метрів», – сказав Іслямов.

У суботу, 21 листопада, на місці обвалення електроопор у Чаплинці Херсонської області між учасниками блокади, що перешкоджали початку ремонтних робіт, і правоохоронними органами стався конфлікт. Виникла невелика бійка.

Після переговорів силовики зняли оточення біля елетроопор, а учасники блокади дали можливість співробітникам «Укренерго» провести заземлення. Інших ремонтних робіт тут проводитись не буде.

20 листопада на території Херсонської області у результаті вибуху, ймовірно, від протитанкових мін, зруйновані дві залізобетонні опори та пошкоджені ще дві опори високовольтних ліній електропередач, якими йде електропостачання до Криму.

XS
SM
MD
LG