Доступність посилання

ТОП новини

Джемілєв зустрівся з главою Нацполіції через ситуацію на Херсонщині


Мустафа Джемілєв
Мустафа Джемілєв

Уповноважений президента України у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв повідомляє про зустріч з головою Національної поліції України Хатією Деканоідзе. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Домовилися про взаємну координацію дій під час врегулювання складної ситуації на Чаплинці. Продовжуємо перебувати в постійному контакті», – йдеться в повідомленні.

20 листопада на території Херсонської області в результаті вибуху, ймовірно, протитанкових мін, зруйновано дві залізобетонні опори та пошкоджено ще дві опори високовольтних ліній електропередач, по яких йде електропостачання до Криму.

У суботу, 21 листопада, біля зруйнованих електроопор в Чаплинці Херсонської області між учасниками блокади, що перешкоджали початку ремонтних робіт, і правоохоронцями стався конфлікт, виникла бійка.

Після переговорів силовики зняли оточення біля електроопор, а учасники блокади дали можливість співробітникам «Укренерго» провести заземлення.

На знак протесту проти дій силовиків представники кримськотатарського народу зібралися на пікет біля Адміністрації президента.

XS
SM
MD
LG