Доступність посилання

ТОП новини

АТО: з вечора неділі бойовики здійснили 37 обстрілів позицій ЗСУ та населених пунктів


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У прес-центрі штабу АТО повідомили, що з 18-ї години вечора неділі і до 6-ї ранку понеділка бойовики здійснили 37 обстрілів. Про це йдеться в повідомленні пре-центру у Facebook.

«Більшість провокаційних обстрілів відбулося саме на донецькому напрямку. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї терористи вели вогонь у напрямку Опитного, Мар’їнки, Пісків, Невельського, Новгородського та Авдіївки.Використовуючи міномети, озброєння БМП, гранатомети та стрілецьку зброю, найманці вели прицільний вогонь по Майорську, Зайцевому, Станиці Луганській, Гранітному та Широкиному», – йдеться в повідомленні.

Бойовики вели вогонь по всіх напрямках вздовж лінії розмежування, зауважили в штабі.

Повідомлень про жертви чи поранених серед українських військових немає.

Донецькі сепаратисти на своїх сайтах пишуть, що напередодні ввечері ЗСУ обстріляли село Саханка в Новоазовському районі. Як стверджують бойовики, обстріли тривали 40 хвилин. Також бойовики стверджують, що за добу українські військові випустили більше 40 мін і 5 важких артснарядів по контрольованих бойовиками територіях.

В угрупованні «ЛНР» про бойові дії за останні години не повідомляють.

Раніше в зоні АТО фіксувалось відносне затишшя і майже відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Проте від початку листопада все частіше повідомляється про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод, а спостерігачі ОБСЄ продовжують фіксувати порушення режиму припинення вогню на лінії розмежування сторін на Донбасі.

XS
SM
MD
LG