Доступність посилання

ТОП новини

Суд дозволив агітацію у Маріуполі та Красноармійську – Заліщук


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

Київський апеляційний адміністративний суд ухвалив рішення, яким дозволив проводити передвиборну агітацію у Маріуполі та Красноармійську всупереч рішенню ЦВК, – повідомляє народний депутат фракції «Блок Петра Порошенка» Світлана Заліщук.

«Щойно виграли суд – тепер у Маріуполі й Красноармійську можна проводити агітацію всупереч постанові ЦВК, яка таку агітацію на виборах 29 листопада забороняла. Тепер усі продемократичні сили, які хочуть поборотися за владу в Маріуполі, отримали додаткову можливість донести свою думку до людей», – написала Заліщук на своїй сторінці у Facebook у понеділок, 23 листопада.

10 листопада Верховна Рада призначила голосування на місцевих виборах в Маріуполі та Красноармійську на 29 листопада, оскільки 25 жовтня воно там не відбулося через незабезпечення бюлетенями дільничних виборчих комісій.

Центральна виборча комісія України ухвалила постанову, у якій роз’яснила, що передвиборна агітація до дня голосування 29 листопада у цих містах не проводиться.

21 листопада група депутатів подала позов до суду з вимогою скасувати постанову ЦВК про заборону агітації у Маріуполі і Красноармійську.

XS
SM
MD
LG