Доступність посилання

ТОП новини

Стець: Раді нацбезпеки й оборони пропонують зміни до списку санкцій


Юрій Стець
Юрій Стець

Робоча група за участі представників Міністерства інформаційної політики та комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики розробила пропозиції щодо змін у переліку осіб, щодо яких Україна запровадила санкції. Про це повідомив міністр інформаційної політики Юрій Стець.

За його словами, ці пропозиції вже передали на розгляд Ради національної безпеки й оборони, Міністерства закордонних справ та Служби безпеки України.

«Працювала група за участі представників міністерства, юристів, представників парламентського комітету з питань свободи слова та інформаційної політики, суспільних інформаційних організацій. Напрацювали документ щодо тих, кого варто виключити з цього списку, і тих, кого варто додати в цей список», – розповів Юрій Стець.

Він додав, що зміни до списку можуть внести вже на найближчому засіданні РНБО.

Рішення РНБО про запровадження санкцій проти сепаратистів, їхніх прихильників, а також посадовців Російської Федерації президент України Петро Порошенко ввів у дію своїм указом 16 вересня цього року. У переліку – зокрема й деякі представники іноземних медіа.

XS
SM
MD
LG