Доступність посилання

ТОП новини

У Луцьку попрощалися з бійцем 93-ї бригади, який загинув на Донбасі


У Луцьку попрощалися зі 150-м земляком, загиблим в АТО
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:27 0:00

У Луцьку попрощалися зі 150-м земляком, загиблим в АТО

На Волині на Алеї почесних поховань у селі Гаразджа поховали 39-річного бійця 93-ї окремої механізованої бригади Валерія Марцинюка, який загинув 21 листопада на Донбасі.

У Луцьку у Свято-Троїцькому кафедральному соборі відслужили молебень, прощання із загиблим відбулося на Театральному майдані Луцька.

Архієпископ Луцький і Волинський Михаїл наголосив, що так зване «перемир’я» вкотре відгукнулося загибеллю волинянина, адже 24 листопада у Нововолинську попрощалися із загиблим добровольцем, бійцем батальйону «Азов» Василем Касьяном, який загинув унаслідок обстрілу сепаратистів 13 листопада.

Під час громадянської панахиди голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик повідомив, що на Донбасі за час проведення АТО загинули 150 волинян.

У сусідній Рівненській області за останній тиждень поховали двох військових, загиблих через порушення Мінських домовленостей під Мар’їнкою на Донбасі.

Від квітня 2014 року на частині територій Донецької і Луганської областей триває антитерористична операція. Низка населених пунктів Донбасу, зокрема Донецьк і Луганськ, наразі окуповані проросійськими бойовиками. Від квітня минулого року, за даними ООН, на Донбасі загинули близько восьми тисяч людей, 17,8 тисячі були поранені.

XS
SM
MD
LG