Доступність посилання

ТОП новини

315 людей, які не перетнули КПП у зоні АТО, заночували в будинку культури Артемівська – ДСНС


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

315 людей, які не встигли напередодні перетнути контрольний пункт в'їзду-виїзду в зону АТО «Зайцеве», заночували в будинку культури Артемівська Донецької області, повідомляє сайт Держслужби з надзвичайних ситуацій.

«26 листопада, о 20:15 до служби порятунку звернувся перший заступник голови Артемівська з повідомленням про те, що на автовокзалі міста Артемівськ залишилось 315 осіб, які не встигли перетнути контрольний пункт в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО «Зайцеве» в сторону тимчасово неконтрольованої українською владою території…Спільно з представниками місцевих органів влади рятувальники приблизно о 20:45 завершили переміщення цих осіб до будівлі будинку культури міста, яка опалюється», – повідомили рятувальники.

За даними ДСНС, людей роздали гарячий чай, бутерброди та печиво.

«Наразі вирішується питання переміщення людей до контрольного пункту в'їзду-виїзду «Зайцеве» сьогодні вранці для їх подальшого переміщення в зону АТО», – йдеться в повідомленні.

У відомстві ймовірною причиною того, що люди не встигли пройти пункт пропуску називають те, що 26 листопада пункт перейшов на зимовий режим роботи (з 08:00 до 17:00).

З середини жовтня на Донбасі повідомляють про збільшення пасажиро-транспортного потоку через контрольні пункти в'їзду-виїзду в зоні проведення АТО. Усього їх – 5. Головною причиною виникнення черг, як кажуть прикордонники, є відносне припинення бойових дій в регіоні. Крім того, люди частіше почали їздити за товарами на контрольовані українською владою території та відвідувати рідних по обидва боки від лінії розмежування сторін конфлікту.

XS
SM
MD
LG