Доступність посилання

ТОП новини

Загиблих за минулу добу військових немає, 5 поранені через підрив вибухівок – речник АТО


Речник АТО Андрій Лисенко
Речник АТО Андрій Лисенко

Речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що за минулу добу загиблих в результаті бойових дій українських військових немає, але є поранені через підрив вибухівок. Про це він сказав на брифінгу в суботу.

«5 українських військовослужбовців отримали поранення внаслідок підриву на вибухових пристроях. Це сталося поблизу селищ Новгородське та Новотроїцьке у Донецькій області», – повідомив речник АТО.

За словами Лисенка, напередодні порушення режиму тиші бойовиками ЗСУ фіксували лише на донецькому напрямку. Обстріли здебільшого були неприцільними і тривали близько 10 хвилин.

Донецькі сепаратисти на своїх сайтах стверджують, що за минулу добу українська сторона 8 разів порушила режим тиші, загинув «ополченець ДНР». Луганські сепаратисти не надають даних про можливі бойові дії на територіях, які вони тимчасово контролюють.

Упродовж перших місяців осені у зоні АТО фіксувалося відносне затишшя і майже повна відсутність обстрілів. Проте від початку листопада все частіше надходять повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню.

XS
SM
MD
LG