Доступність посилання

ТОП новини

Поліція перевіряє заяви про 4 порушення на виборах у Маріуполі та Красноармійську


Поліція на Донеччині перевіряє звернення про 4 порушення на місцевих виборах у Маріуполі та Красноармійську. За даними управління МВС на Донеччині, у поліцію надійшли звернення про 3 можливі правопорушення, пов'язані з виборчим процесом, у Маріуполі, та одне у Красноармійську.

Правоохоронці не уточнили, про які ймовірні правопорушення йдеться. Раніше спостерігачі «Опори» й «Комітету виборців України» повідомили про фіксацію двох випадків вкидання без печатки у скриньки контрольних листів для голосування. Крім того, за їхніми даними, одна з кандидатів на депутата Маріупольської міськради у день голосування розвішувала на дільниці агітаційний матеріал.

За даними управління МВС у Донецькій області, всього з початку виборчого процесу в поліцію надійшло 35 звернень, більшість стосувалася порушення правил агітації.

Станом на 10:00 в Маріуполі і Красноармійську всі виборчі дільниці працювали у штатному режимі. До дня голосування правоохоронці посилили охорону населених пунктів.

Місцеві вибори у Маріуполі й Красноармійську не відбулися 25 жовтня – у день, коли голосувала більшість міст і сіл України. На дільницях Маріуполя та Красноармійська того дня не було бюлетенів, бо через брак їх відмовилися передавати на дільниці територіальні виборчі комісії. Верховна Рада призначила місцеві вибори у Маріуполі та Красноармійську на 29 листопада.

XS
SM
MD
LG