Доступність посилання

ТОП новини

У зоні АТО поранено одного українського бійця – Мотузяник


©Shutterstock
©Shutterstock

За минулу добу у зоні проведення АТО на сході України жоден український боєць не загинув, одного поранено. Про це повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його словами, обстріли бойовиків найбільше активізувалися на донецькому напрямку – там за минулу добу зафіксували 31 випадок стрілянини з боку сепаратистів. Зокрема, за даними Мотузяника, бойовики стріляли у напрямку населеного пункту Зайцеве, що біля Горлівки. Раніше сепаратисти заявили, що це українські військові обстріляли селище.

На луганському напрямку загалом спокійно, однак бойовики, за словами речника, здійснили кілька неприцільних обстрілів по позиціях українських військових біля Троїцького.

Сепаратисти звинувачують у порушенні режиму припинення вогню українську сторону. У неділю сайти бойовиків повідомили про нібито обстріл українськими військовими околиці Донецька. Українська сторона поки не коментує цю заяву. Раніше у штабі АТО неодноразово заявляли, що стріляють лише у відповідь і не стріляють по територіях, населених мирними жителями.

XS
SM
MD
LG