Доступність посилання

ТОП новини

Туреччина передасть Росії тіло загиблого російського пілота


Туреччина передасть Росії тіло пілота збитого російського Су-24 Олега Пешкова. Представник посольства Росії у Туреччині Ігор Мітяков у неділю, 29 листопада, повідомив «Інтерфаксу», що дата і час передачі тіла загиблого льотчика будуть визначені сьогодні. За словами Мітякова, тіло буде доставлене до Анкари з міста Хатай на півдні Туреччини.

Раніше у неділю прем’єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу заявив турецьким ЗМІ, що вранці тіло Пешкова було доставлене з Сирії у Хатай.

Президент Росії Володимир Путін у суботу підписав указ про санкції проти Туреччини. Раніше Москва припинила всі контакти з Анкарою по військовій лінії. Росія з 1 січня 2016 року скасовує безвізовий режим з Туреччиною.

У суботу президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив, що засмучений загибеллю російського бомбардувальника Су-24 у результаті обстрілу турецькими ВПС.

Літак Су-24 був збитий турецькими ВПС 24 листопада біля кордону з Туреччиною, яка стверджує, що він залетів у її повітряний простір, незважаючи на попередження. Кремль заявляє, що літак не залишав меж Сирії.

XS
SM
MD
LG