Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти стріляли на донецькому й артемівському напрямку – штаб АТО


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

У штабі АТО повідомляють, що упродовж неділі, 29 листопада, бойовики обстрілювали українські позиції на донецькому та артемівському напрямках.

«Зі стрілецької зброї найманці двічі стріляли по Опитному та Красногорівці. А з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – вісім разів по Майорську, Луганському, Зайцевому та Ленінському», – звзнвчив речник штабу АТО Леонід Матюхін.

(Відео користувача YouTube Військове телебачення України)

Сепаратисти угруповання «ДНР» повідомляють про короткий бій на околицях Горлівки Донецької області. В угрупованні «ЛНР» наразі нічого не повідомляють про оперативну ситуацію на території, яку вони контролюють.

Упродовж двох осінніх місяців у зоні АТО фіксувалося відносне затишшя і майже повна відсутність обстрілів. Проте від початку листопада все частіше надходять повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод, а спостерігачі ОБСЄ продовжують фіксувати порушення режиму припинення вогню на лінії розмежування сторін на Донбасі.

XS
SM
MD
LG