Доступність посилання

ТОП новини

У криворізькому міськвиконкомі відкрили громадську приймальню після її штурму


Народні депутати України у неділю, 29 листопада, відкрили громадську приймальню у приміщенні криворізького міськвиконкому.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, будівля була заблокована міліцією, але народні депутати разом із учасниками народного віче взяли будівлю штурмом. Зокрема, до приміщення виконкому, де також знаходиться міська виборча комісія увійшли народні депутати Єгор Соболєв, Семен Семенченко та Володимир Парасюк. Також на першому поверсі відкрили запис до лав громадської варти Кривого Рогу. Керувати нею буде ветеран АТО, боєць добровольчого батальйону «Донбас» із позивним «Сава».

У Кривому Розі на Дніпропетровщині у неділю проходить народне віче проти результатів виборів міського голови. Радіо Свобода веде пряму трансляцію з місця акції.

За офіційними даними за підсумками місцевих виборів, у Кривому Розі мером переобрали чинного міського голову, представника «Опозиційного блоку» Юрія Вілкула. За нього, за даними ЦВК, проголосувало 50,21% виборців, а за його суперника, висуванця «Об'єднання «Самопоміч» Юрія Милобога – 49,79%. Різниця між кандидатами – 752 голоси.

21 листопада Дніпропетровський окружний адміністративний суд відмовив у задоволенні позову Милобога. Згодом Дніпропетровський окружний апеляційний суд відхилив і його апеляцію.

У понеділок, 30 листопада, в Кривому Розі почне роботу тимчасова спеціальна комісія Верховної Ради України з перевірки порушень у другому турі на виборах мера Кривого Рогу.

XS
SM
MD
LG