Доступність посилання

ТОП новини

Уночі 1 грудня в зоні АТО не стріляли – штаб


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Українські військові повідомляють, що від 23:40 30 листопада до 6:00 1 грудня не зафіксували жодного обстрілу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

Водночас у вечірні години 30 грудня на Донецькому напрямку з гранатометів та стрілецької зброї проросійські бойовики вели вогонь по Пісках, Мар’їнці, Красногорівці та Авдіївці, інформують у штабі.

«Близько 18:00 на Артемівському напрямку один раз обстріляли зі стрілецької зброї Майорськ», – додають українські військові.

В угрупованнях «ДНР» та «ЛНР» не наводять жодних повідомлень про зміну оператисної ситуації на лінії розмежування сторін конфлікту на Донбасі.

Упродовж двох осінніх місяців у зоні АТО фіксувалося відносне затишшя і майже повна відсутність обстрілів. Проте від початку листопада все частіше надходять повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод, а спостерігачі ОБСЄ продовжують фіксувати порушення режиму припинення вогню на лінії розмежування сторін на Донбасі.

XS
SM
MD
LG