Доступність посилання

ТОП новини

Крим має замінити росіянам Туреччину та Єгипет – Аксьонов


«Голова» Криму Сергій Аксьонов чекає, що замість Єгипту та Туреччини росіяни поїдуть до Криму
«Голова» Криму Сергій Аксьонов чекає, що замість Єгипту та Туреччини росіяни поїдуть до Криму

Керівник російської окупаційної «влади» Криму Сергій Аксьонов сподівається, що півострів зможе замінити громадянам Росії Єгипет та Туреччину. Про це Аксьонов написав на своїй сторінці у Facebook.

«Криму необхідно розвивати туристичну сферу з урахуванням особливостей республіки, а також виводити якість надання послуг на новий рівень, щоб замінити росіянам Туреччину і Єгипет», – цитує Аксьонов власне інтерв’ю ресурсу «Русская служба новостей».

Водночас «голова» Криму визнав, що окупованому півострову бракує власних кваліфікованих працівників у туристичній галузі.

«На сьогоднішній момент до 60% працівників сфери обслуговування в сезон – підготовлені кадри з України, які їдуть сюди на заробітки», – стверджує Аксьонов.

Керівник «влади» Криму не згадав про проблеми з енергопостачанням, які вже понад тиждень заважають звичному життю пересічних кримчан і не сприяють туристичній привабливості півострова.

За підрахунками кримської «влади», за сезон 2015 року Крим відвідали понад три мільйони туристів, з яких 90% склали росіяни.

Упродовж останнього місяця Росія закрила для своїх громадян два популярні туристичні напрямки – до Єгипту через теракт на борту пасажирського літака і до Туреччини через збиття військового літака на сирійсько-турецькому кордоні.

XS
SM
MD
LG