Доступність посилання

ТОП новини

Команда «Телекритики» запускає видання «Детектор медіа»


©Shutterstock
©Shutterstock

Команда громадської організації «Телекритика» на чолі з Наталією Лигачовою запускає новий проект – інтернет-видання «Детектор медіа».

Нове видання буде інформувати читачів про найважливіші події в українському і світовому інформаційному просторі та на медіаринку.

У громадській організації «Телекритика» зазначають, що впровадження медіареформ, створення суспільного мовлення, викриття фактів корупції у медіасфері, моніторинг діяльності державних та регулятивних органів у сфері медіа, протидія перетворенню ЗМІ у засоби пропаганди – пріоритетні теми нового видання.

Редакція «Детектора медіа» – журналісти, які протягом багатьох років спеціалізуються на медійній тематиці: Галина Петренко, Мар’яна Закусило, Світлана Остапа, Гала Скляревська та інші вихідці з інтернет-видання «Телекритика».

«Ми раді, що, запускаючи завдяки підтримці й довірі західних донорів «Детектор медіа», зможемо продовжити традиції єдиного в Україні незалежного «медіа про медіа», які ми протягом останніх 14 років старанно плекали в «Телекритиці». Враховуючи складні завдання, які в найближчі роки стоятимуть перед українським медіаринком, ми сподіваємося допомогти йому пройти через ключові трансформації та стоятимемо на сторожі балансу інтересів учасників цього ринку та суспільства», – зазначила голова правління громадської організації «Телекритика» та шеф-редактор «Детектора медіа» Наталія Лигачова.

Наразі триває робота над розробкою сайту, який запрацює в кінці січня 2016 року, до того часу контент проекту буде доступний на його Facebook-сторінці.

XS
SM
MD
LG