Доступність посилання

ТОП новини

Поліція розслідує події в Криворізькій міськраді 29 листопада як хуліганство


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Поліція почала розслідувати захоплення Криворізької міської ради учасниками мітингу 29 листопада.

Як повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області, 30 листопада надійшло повідомлення, що 29 листопада в будівлі Криворізької міської ради «невстановлені особи безпричинно завдали удари в різні частини тіла співробітникам підприємства «Криворізька муніципальна гвардія», які охороняли будівлю».

«Чоловіки грубо порушували громадський порядок, висловлювались нецензурними словами, після чого відтягнули співробітників муніципальної гвардії від вхідних дверей та пройшли всередину адміністративної будівлі», – зазначають у поліції.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

У неділю, 29 листопада, у Кривому Розі учасники віча на підтримку кандидата на посаду міського голови Кривого Рогу від «Самопомочі» Юрія Милобога прорвались до будівлі міської ради й оголосили про створення власних структур, до яких почали запис громадян, – антикорупційного комітету, громадської варти тощо.

За офіційними даними, у Кривому Розі за чинного міського голову, представника «Опозиційного блоку» Юрія Вілкула проголосувало 49,25% виборців, а за його суперника, висуванця «Об’єднання «Самопоміч» Юрія Милобога – 48,83%. Різниця між кандидатами – 752 голоси.

XS
SM
MD
LG