Доступність посилання

ТОП новини

У знеструмленому Криму планують транслювати звернення Путіна


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Російська влада Криму повідомляє про організацію 3 грудня трансляції на півострові щорічного послання президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомляє прес-служба російської влади Криму.

Звернення Путіна транслюватиметься телеканалом «Перший Кримський» в прямому ефірі.

«За ініціативи міністерства внутрішньої політики, інформації та зв’язку Криму і міністерства культури Криму трансляція буде організована на головній площі Сімферополя і у всіх муніципальних структурах. Початок запланований о 12:00», – йдеться в повідомленні.

До Криму з метою інформування та оповіщення населення прибули три мобільних комплекси інформування та оповіщення населення (МКІОН). Ці центри працюють у людних місцях кримських міст, які зараз відчувають труднощі з енергопостачанням.

22 листопада через підрив електроопор в Херсонській області в анексований Росією Крим перестала надходити електроенергія з материкової частини України. На півострові оголосили режим надзвичайної ситуації. Крим забезпечується електроенергією, виробленої джерелами кримської генерації і дизельними генераторами, завезеними з Росії, але цих потужностей не вистачає. На півострові оголосили режим надзвичайної ситуації.

Учасники громадянської блокади Криму, що стартувала 20 вересня, перешкоджали ремонту ЛЕП. Вони вимагають звільнення політв’язнів, безперешкодного в’їзду міжнародних спостерігачів до Криму, припинення репресій кримських татар на півострові.

XS
SM
MD
LG