Доступність посилання

ТОП новини

Прокурор зі Львова Грищук став першим заступником керівника Антикорупційної прокуратури


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Генеральний прокурор України Віктор Шокін призначив прокурора зі Львова, учасника АТО Максима Грищука першим заступником керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Як повідомляє прес-служба Генпрокуратури, конкурсна комісія з відбору кандидатів на адміністративні посади в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі запропонувала на розгляд керівникові антикорупційної прокуратури Назару Холодницькому три кандидатури: крім Грищука, ще Олександра Новікова і Володимира Кривенка.

«У п’ятницю, 4 грудня, після проведення консультацій з претендентами на вказану посаду і вивчення їх особових справ заступник Генерального прокурора – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури обрав одного із запропонованих комісією кандидатів – Максима Грищука і подав його кандидатуру на затвердження Генеральному прокурору України», – йдеться в повідомленні.

Віктор Шокін схвалив це рішення.

Максим Грищук був одним із двох кандидатів на посаду керівника Антикорупційної прокуратури, яких на розгляд генпрокуророві минулого тижня подала конкурсна комісія. Проте Віктор Шокін обрав на цю посаду Назара Холодницького.

XS
SM
MD
LG