Доступність посилання

ТОП новини

Кримські підприємства переходять на нічний режим роботи – Аксьонов


Рятувальники МНС Росії розгорнули містечко життєзабезпечення, Феодосія, Україна
Рятувальники МНС Росії розгорнули містечко життєзабезпечення, Феодосія, Україна

«Голова» окупованого Криму Сергій Аксьонов повідомляє, що сімферопольський завод «Фіолент» переходить на нічний режим роботи в умовах надзвичайної ситуації.

«Для того, щоб те чи інше підприємство могло працювати у позмінному режимі, необхідно на добу виділяти від 1,5 до 2 МВт електроенергії. Так, наприклад, АТ «Завод «Фіолент» вже домовився з адміністрацією міста Сімферополь про нічний режим роботи, також подібний вихід із ситуації, що склалася, шукають інші промислові підприємства», – написав Аксьонов у суботу, 5 грудня, у Facebook.

За його словами, в оперативному штабі розглядають не лише можливість забезпечення електроенергією підприємств оборонно-промислового комплексу, а й усіх комерційних підприємств по Криму в цілому.

22 листопада через підрив електроопор у Херсонській області до анексованого Росією Крим перестала надходити електроенергія з материкової частини України. На півострові оголосили режим надзвичайної ситуації.

Президент Росії Володимир Путін, який прибув увечері в середу, 2 грудня, до Криму, взяв участь у церемонії запуску першої нитки енергомосту з Кубані до Криму.

XS
SM
MD
LG