Доступність посилання

ТОП новини

За фактом побиття помічника депутата у Кривому Розі триває перевірка – поліція


За фактом побиття помічника народного депутата України Єгора Соболєва Віталія Чернявського у Кривому Розі триває перевірка, повідомили обласному управлінні Національної поліції.

За даними поліції, розслідування перебуває під особистим контролем начальника Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

«Також повідомляємо, що за фактом спричинення тілесних ушкоджень Віталію Чернявському співробітниками поліції матеріали зібрані в повному обсязі та зареєстровані в журналі єдиного обліку Дзержинського відділення поліції Криворізького відділу поліції. За даним фактом триває перевірка», – заявили в обласній поліції.

У відомстві також поінформували, що «з результатами службового розслідування громадськість буде ознайомлена найближчим часом».

У суботу ввечері народний депутат Семен Семенченко повідомив, що Віталія Чернявсього, який є помічником нардепа Єгор Соболєва, вдарив начальник криворізької поліції Валерій Лютий.

Єгор Соболєв на своїй сторінці у Фейсбуці зазначив, що інцидент стався після того, як його помічник відмовився залишати приміщення міськради Кривого Рогу через повідомлення про замінування.

«Щойно подзвонила начальник Національної поліція Хатія Деканоідзе і запевнила, що бере розслідування цього випадку під особистий контроль, – повідомив Соболєв.

У криворізькому міському управлінні поліції цей інцидент поки не коментують.

XS
SM
MD
LG