Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти вранці продовжили атаки поблизу Верхньоторецького й Сокільників – штаб


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У прес-центрі штабу АТО повідомили, що у понеділок вранці бойовики продовжили збройні атаки в бік позицій ЗСУ та населених пунктів, йдеться на сторінці у Facebook.

«7 грудня станом на 07:30 противник збільшує кількість провокаційних та прицільних обстрілів у районах Верхньоторецького та Сокільників. А також обстрілів зі стрілецької зброї позицій і населених пунктів», – йдеться в повідомленні.

У штабі АТО припускають, що такі дії бойовиків пов’язані з наміром викликати вогонь у відповідь від ЗСУ напередодні засідання Тристоронньої контактної групи цього тижня.

Українська сторона заявляє, що бойовики нині проводять підготовку мінометних розрахунків для обстрілів позицій сил АТО.

Оновлених даних про те, як минула ніч на Донбасі немає. Однак напередодні донецькі сепаратисти заявляли, що ЗСУ обстріляли власні позиції на північ від Горлівки, а також села неподалік цього населеного пункту.

Від початку листопада почастішали повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню в зоні АТО. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод, а спостерігачі ОБСЄ продовжують фіксувати порушення режиму припинення вогню на лінії розмежування сторін.

XS
SM
MD
LG