Доступність посилання

ТОП новини

На Донбасі сепаратисти продовжують обстріли сил АТО на всіх напрямках – штаб


Проросійські сепаратисти, архівне фото
Проросійські сепаратисти, архівне фото

На Донбасі проросійські бойовики продовжують вести вогонь по позиціях українських військових на всіх напрямках.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, на донецькому сепаратисти вели неприцільні обстріли по Новгородському, Пісках, Мар’їнці та Красногорівці з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«На артемівському – з 82-міліметрових мінометів, гранатометів та стрілецької зброї – гатили по Майорську. На луганському – по Станиці Луганській, Болотенному та Жовтому, а на маріупольському напрямку – з стрілецької зброї по Широкині», – йдеться у повідомленні.

За даними штабу, сепаратисти здійснили прицільні обстріли українських позицій у Мар’їнці, Зайцевому та Новгородському, тут стріляли снайпери, а також велися обстріли з гранатометів та стрілецької зброї.

Сепаратисти з угруповання «ДНР», що контролює частину Донецької області, звинуватили Збройні сили України в обстрілах селищ на південно-східній околиці Горлівки. Сепаратисти з угруповання «ЛНР», що контролює частину Луганської області, про обстріли не повідомляють.

Від початку листопада почастішали повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню в зоні АТО. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод, а спостерігачі ОБСЄ продовжують фіксувати порушення режиму припинення вогню на лінії розмежування сторін.

XS
SM
MD
LG