Доступність посилання

ТОП новини

Керівника профспілок Рівненщини вкинули до смітника


Біля Рівненської облдержадміністрації група людей схопили голову Федерації профспілок області Миколу Шершуна і кинули його у сміттєвий бак.

При цьому присутні вигукували «Слава Україні!» і нецензурно лаялися.

Перед цим представники низки організацій прийшли до кабінету керівника лісового господарства області Володимира Грицайчука, але його там не було. Водночас біля адміністрації вони побачили керівника обласних профспілок, народного депутата попередніх скликань, колишнього керівника лісового господарства Рівненщини Миколу Шершуна.

Прокуратура області відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Потерпілий Микола Шершун перебуває під наглядом лікарів.

«Я називаю це «бєспрєдєлом», – сказав лідер Правого сектору Рівненини Роман Коваль. Він вважає, що ці хуліганські дії спрямовані на очорнення організації, члени якої непричетні до «публічної розправи над Миколою Шершуном».

Про кидання колишніх чиновників в смітник і в інших регіонах повідомлялося раніше. Один із перших таких випадків стався у вересні минулого року. Тоді в Києві обурені мітингувальники спіймали і вкинули у сміттєвий бак народного депутата Віталія Журавського. Люди не давали Журавському вилізти з баку і звинувачували в тому, що «через таких, як він, гинуть їхні брати і друзі».

XS
SM
MD
LG