Доступність посилання

ТОП новини

Клименко і Арбузов вірять, що повернуться в Україну і займуть посади – Бондаренко


Кость Бондаренко
Кость Бондаренко

Колишні посадовці часів президентства Віктора Януковича Олександр Клименко і Сергій Арбузов дійсно вірять, що повернуться в Україну та знову обійматимуть високі посади. Про це в ефірі Радіо Свобода розповів політолог Кость Бондаренко.

На його думку, повернення в Україну Клименка і Арбузова, яких розшукують правоохоронці, можливе за кілька років.

«Повернутися вони мають шанс. І не думаю, що за ґрати. Якщо б за ґрати, то були б порушені ті справи, які б їх протверезили. Якщо не порушені ці справи до сих пір і якщо розсипаються одна за одною інші справи, то я думаю, що пройде рік, другий, третій, вляжуться хвилі і дехто зможе повернутися. Не вірю лише, що вони зможуть обіймати якісь посади», – зазначив Кость Бондаренко.

У повернення Віктора Януковича політолог не вірить, а заяви колишнього президента він називає «політичним тролінгом».

Віктор Янукович в інтерв’ю російському агентству «РІА Новини» заявив про намір повернутися в політику. Він також сказав, що підтримує зв’язки з нинішніми українськими політиками.

Віктор Янукович утік із України в лютому 2014 року після масових розстрілів учасників протестів на майдані Незалежності в Києві. Відтоді він переховується на території Росії. Проти нього загалом порушено п’ять кримінальних проваджень.

Колишнього міністра доходів і зборів України Олександра Клименка таколишнього першого віце-прем'єр-міністра України Сергія Арбузова розшукує Інтерпол.

XS
SM
MD
LG