Доступність посилання

ТОП новини

АТО: упродовж дня бойовики 15 разів порушили режим тиші на Донбасі


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі штабу АТО повідомили, що упродовж дня, 11 грудня, бойовики на Донбасі 15 разів порушили режим припинення вогню. Про це йдеться на сторінці прес-центру у Facebook.

«Найбільше обстрілів вони (бойовики – ред.) здійснили поблизу Донецька. Зокрема, вели неприцільний вогонь зі стрілецької зброї, крупнокаліберних кулеметів та гранатометів по Пісках, Опитному, Красногорівці та Авдіївці. Проте двічі по наших позиціях у Пісках бандити прицільно вдарили із гранатометів. Також там працював ворожий снайпер», – йдеться в повідомленні.

За даними штабу, під вечір п’ятниці сепаратисти активізували свої бойові дії на артемівському напрямку.

«Там, використовуючи крупнокаліберні кулемети, бандити двічі вели неприцільний вогонь по Луганському. Окрім того, підрозділами сил АТО було зафіксовано прольоти двох БПЛА противника. За результатами спостереження, їхній запуск здійснювався з території Російської Федерації», – йдеться в повідомленні.

Раніше в прес-центрі АТО повідомляли, що проросійські бойовики на Донбасі впродовж минулої ночі близько 40 разів порушували умови припинення вогню.

На сайтах угруповання «ДНР» писали про те, що українські силовики за минулу добу шість разів обстріляли території, які тимчасово контролюють донецькі сепаратисти. Так звана «народна міліція ЛНР» заявляє, що ЗСУ продовжують перекидати в Станично-Луганський район важке озброєння та особовий склад.

Від початку листопада почастішали повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню в зоні АТО. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод.

XS
SM
MD
LG