Доступність посилання

ТОП новини

У Києві відкрився центр відбору кандидатів до Національної поліції


У Києві представили центр рекрутингу Національної поліції
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:46 0:00

У Києві представили центр рекрутингу Національної поліції

У п’ятницю, 11 грудня, в Києві відкрився центр рекрутингу (підбору кандидатів) до Національної поліції України. Центр займатиметься переатестацією працівників МВС, пошуком нових кадрів, їх відбором та оцінкою професійних якостей.

Як передає кореспондент Радіо Свобода, у центрі охочі долучитися до реформованого органу МВС зможуть скласти тести і пройти співбесіду. Загалом працюватиме 12 атестаційних комісій з представників громадських та міжнародних організації, а також членів Національної поліції України.

Як розповіла координатор Центру рекрутингу Національної поліції Олена Дятлова, новий орган є незалежним від структури МВС і відіграє допоміжну роль у процесі реформування МВС. За її словами, щодня комісія центру опрацьовує від 300 до 400 справ охочих поповнити лави Нацполіції.

«Найближчим часом ми будемо оголошувати конкурс на нові посади за декількома напрямами. У травні ми відкриємо філіали таких рекрутингових центрів у ще десяти містах України», – заявила голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе і додала, що інформацію щодо претендентів в Нацполіцію перевірятимуть з різних джерел, зокрема і соцмереж.

Наприкінці грудня має завершитися процес переатестації працівників МВС завершиться у Києві та Київській області.

7 листопада в Україні набрав чинності закон «Про Національну поліцію». Зі вступом в силу документа українські міліціонери втратили свої повноваження і стали «виконувачами обов’язків» на своїх попередніх посадах.

XS
SM
MD
LG