Доступність посилання

ТОП новини

Близько півсотні обстрілів здійснили бойовики за минулу ніч – штаб АТО


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі штабу АТО у суботу вранці повідомили, що за минулу ніч на Донбасі бойовики здійснили майже 50 обстрілів. Про це йдеться на сторінці прес-центру у Facebook.

Позиції українських військ сепаратисти обстріляли поблизу населених пунктів Красногорівка, Широкине, Луганське, Зайцеве, Майорськ, Світлодарськ, Миронівський, Авдіївка, Піски, Опитне, Мар’їнка, Новгородське. Повідомляється, що при обстрілах бойовики використовували гранатомети, великокаліберні кулемети, міномети, зенітну установку та стрілецьку зброю.

Повідомлень про постраждалих серед українських військовослужбовців в ході бойових дій немає.

Донецькі сепаратисти на своїх сайтах пишуть, що напередодні ввечері ЗСУ обстріляли західні та північні околиці Донецька, а бойовики з угруповання «ЛНР» оновлених даних про ситуацію в районах, які вони тимчасово контролюють, не надають.

Від початку листопада почастішали повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню в зоні АТО. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод. Ці домовленості передбачають припинення обстрілів на Донбасі та мирне врегулювання конфлікту.

XS
SM
MD
LG