Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко очікує на позитивне рішення Єврокомісії щодо безвізового режиму


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Президент України Петро Порошенко очікує на позитивне рішення Європейської комісії щодо запровадження безвізового режиму для громадян України. Про це голова держави заявив 12 грудня на форумі депутатів місцевих рад партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

«Це стало можливим завдяки надзвичайно позитивній оцінці тих реформ, які ми з вами проводимо», – цитує Порошенка його сайт. Президент нагадав, що підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС було однією з головних вимог Революції гідності.

Порошенко також повідомив, що наступного тижня відвідає Брюссель, деРада Євросоюзу розглядатиме питання продовження санкцій відносно Росії.

«Впевнений, що проукраїнська коаліція продемонструє свою міцність. І це буде потужним і дієвим інструментом примусити Росію виконати та імплементувати всі без виключення пункти Мінських домовленостей», – заявив Петро Порошенко.

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк цього тижня також заявив, що Україна виконала всі умови для запровадження безвізового режиму з Євросоюзом. Під час відвідання Брюсселя 7 грудня український прем’єр вказав, що на фінальний звіт із цього питання Київ очікує 15 грудня.

XS
SM
MD
LG