Доступність посилання

ТОП новини

«Ехо Києва» розташувалося в будівлі, якої немає


Редакція новоствореного проекту «Ехо Києва» розташувалася в Києві у будівлі, якої немає. Це з’ясував кореспондент Радіо Свобода, який вирушив за вказаною на сайті проекту адресою – Київ, бульвар Верховної Ради, 2.

Бульвар починається з будинку без розпізнавальних знаків, його юридична адреса 1-а.

Навпроти цієї п’ятиповерхівки така ж, але її адреса: вулиця Тампере, 17/2. У будинку немає ніяких офісних приміщень.

Зліва від цієї багатоповерхівки значну площу займає собор Архангела Михаїла – остання будівля на проспекті Миру.

Ще до будівництва церкви саме на цій території київські архітектори планували звести житлові будинки з адресами: бульвар Верховної Ради 2, 4 і 6. Але, як кажуть місцеві жителі, будинків із такими номерами так досі й немає.

Перша будівля в цьому ряду з парною нумерацією – Дарницький районний РАЦС, що примикає до житлового будинку. У РАЦСу і житлового будинку одна і та ж адреса: бульвар Верховної Ради 8/17 і 8/20.

Як повідомляє «Телекритика», другий тиждень в Україні в тестовому режимі працює сайт під назвою «Ехо Києва». Зовні ресурс дуже схожий на популярне російське інтернет-видання «Ехо Москви». У рубриці «Про нас» «Еха Києва» зазначено, що головним редактором цього видання є Леся Рябцев, колишня співробітниця «Еха Москви».

Водночас головний редактор і співвласник радіостанції «Ехо Москви» Олексій Венедиктов заявив, що сайт «Ехо Києва» не має ніякого відношення ні до його радіостанції, ні до редакції.

XS
SM
MD
LG