Доступність посилання

ТОП новини

Цивільний загинув через підрив на розтяжці в Донецькій області – поліція


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 14 грудня 2015 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 14 грудня 2015 року

Цивільний житель загинув у результаті підриву на розтяжці у Волноваському районі Донецької області, повідомляє головне управління Національної поліції на Донеччині.

«Подія трапилася у Волноваському районі на в’їзді з окупованої території. Житель Донецька, який на власному автомобілі прямував до Маріуполя, відійшов у поле, де натрапив на вибуховий пристрій. Чоловік 1974 року народження отримав численні осколкові поранення і помер у «швидкій» під час транспортування до лікарні», – йдеться в повідомленні.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство».

У поліції нагадали, що від початку року від підривів на розтяжках, мінах й інших вибухових пристроях в Донецькій області загинули 26 мирних жителів, серед них – чотири дитини, поранено 70 людей (зокрема п’ятеро дітей).

Поліція Донецької області вкотре нагадує про необхідність дотримуватися правил особистої безпеки під час перебування на лінії розмежування, звертати увагу на попереджувальні написи, не сходити з дороги у поле.

У Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ неодноразово заявляли про необхідність якнайшвидшого початку процесу з розмінування територій в зоні збройного конфлікту на сході України.

XS
SM
MD
LG