Доступність посилання

ТОП новини

Луценко: депутати голосуватимуть за Податковий кодекс та проект держбюджету 24 грудня


Юрій Луценко
Юрій Луценко

Ухвалення Верховною Радою змін до Податкового кодексу в першому читанні планується 24 грудня, заявляє лідер фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко.

Також він зазначив, що в цей день депутати розглянуть проект державного бюджету на 2016 рік.

За його словами, урядовий проект Податкового кодексу буде ухвалений в першому читанні, протягом наступного першого кварталу над ним працюватимуть, а в дію документ планують ввести в 2017 році.

«Наступний 2016 рік бізнес буде жити з чинним Податковим кодексом, який буде трохи модернізовано. Наприклад, скоротять єдиний соціальний внесок, а також буде дещо зменшений податок на доходи фізичних осіб», – додав Луценко.

На початку грудня глава фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко заявляв, що фракція не підтримає проект державного бюджету на 2016 рік без змін до Податкового кодексу.

Водночас прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк сьогодні у Раді запропонував депутатам ухвалити в першому читанні запропоновану Кабміном редакцію Податкового кодексу, доопрацювати урядовий законопроект і ввести його в дію протягом 2016 року після публічного обговорення.

XS
SM
MD
LG