Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську поліція розслідує вбивство жінки-бізнесмена


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

У Дніпропетровську поліція розслідує вбивство жінки-бізнесмена, повідомляє прес-служба головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

За даними поліції, інцидент стався надвечір у середу: 48-річна жінка сіла за кермо власного авто, коли до неї підійшло двоє невідомих у чорному одязі й 8 разів вистрілили. Від поранень у голову, груди та живіт жінка померла на місці.

Як зазначили в поліції, про вбивство правоохоронцям повідомили колеги потерпілої, які були разом з нею на місці події.

«За їхніми словами, 16 грудня о 18:00 вони вийшли з супермаркету з двома пакетами з продуктами харчування. Чоловік пішов ставити пакети у багажник, а інша колега потерпілої збиралася сідати на переднє пасажирське сидіння. В цей час до автомобіля підбігли двоє нападників, які вчинили стрілянину. Після скоєння злочину, зловмисники забрали пакети та втекли з місця події», – повідомили в поліції.

У поліції поінформували, що з’ясовують обставини злочину та вживають заходів для затримання підозрюваних.

Кримінальне провадження порушили за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі строком від 7 до 15 років.

Водночас місцеві ЗМІ поширили інформацію про те, що вбита була співвласницею одного з найбільших ринків міста. У поліції цю інформацію не підтверджують, але й не спростовують.

XS
SM
MD
LG