Доступність посилання

ТОП новини

У Керчі проігнорували трансляцію прес-конференції Путіна


У Керчі проігнорували трансляцію прес-конференції президента Росії Володимира Путіна, організовану на центральній площі Леніна.

Як повідомляє кореспондент проекту Радіо Свобода Крим.Реалії, за подіями на великому екрані спостерігали переважно співробітники МНС, чия мобільна телестанція була задіяна для показу, а також представники поліції, що чергували на площі, і кілька двірників, які прибирали сквер. Пізніше приєдналися і співробітники комунальної служби, які прибули прикрашати новорічну ялинку.

Перехожі зупинялися біля екрану ненадовго, під час трансляції прес-конференції площа залишалася, практично, безлюдною.

Традиційна щорічна прес-конференція президента Росії Володимира Путіна 17 грудня стартувала опівдні за московським часом і тривала більше трьох годин. У Криму трансляцію прес-конференції президента Росії забезпечували за допомогою мобільних телевізійних пристроїв.

3 грудня дивитися на екрані МНС послання Путіна до Федеральних зборів на центральній площі зібралося понад сотня керчан. З партійними прапорами люди дивилися трансляцію під дощем.

Верховна Рада України офіційно оголосила початком тимчасової окупації Криму 20 лютого 2014 року. Країни Заходу також не визнають анексію Криму і ввели низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

XS
SM
MD
LG