Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: сьогодні на Донбасі сепаратисти 15 разів порушили режим тиші


Проросійські сепаратисти, архівне фото
Проросійські сепаратисти, архівне фото

У штабі АТО повідомляють, що сьогодні на Донбасі сепаратисти 15 разів порушили режим тиші.

Як повідомляє прес-центр штабу, важкого артилерійського озброєння бойовики не застосовували.

«Зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів бойовики двічі прицільно обстріляли наші позиції неподалік Красногорівки. Зі стрілецької зброї намагались поцілити українських захисників в районі Луганського, що в 12 кілометрах від Горлівки», – йдеться у повідомленні.

У штабі АТО зауважують, що, застосовуючи стрілецьку зброю, проросійські бойовики неодноразово відкривали вогонь в бік позицій українських військових у Пісках, Новоселівці, шахті Бутовка, а також біля Горлівки – Зайцевому.

Окрім стрілецької зброї, Опитне сепаратисти обстріляли з автоматичних гранатометів, додають українські військові.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» на своїх сайтах заявляють, що за минулу добу українські військові вісім разів порушили режим тиші. Бойовики з угруповання «ЛНР» про обстріли не повідомляють.

Від початку листопада все частіше надходять повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод. Спостерігачі ОБСЄ підтверджують продовження бойових дій на Донбасі, зокрема, за їхніми даними, Донецький аеропорт залишається головним епіцентром бойових дій на Донбасі

XS
SM
MD
LG