Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу сепаратисти 63 рази обстріляли позиції сил АТО – штаб


Проросійський сепаратист, архівне фото
Проросійський сепаратист, архівне фото

За минулу добу проросійські бойовики 63 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО,повідомляють у прес- центрі штабу АТО.

У штабі зауважують, що це свідчить про зростання кількості збройних провокацій з боку сепаратистів.

«З 18:00 вчорашнього дня і до опівночі під прицільний вогонь загарбників зі стрілецької зброї знову потрапили наші позиції біля Красногрівки, з гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля Гранітного, з автоматичних станкових гранатометів та снайперської зброї НЗФ обстрілювали українських воїнів в районі Луганського, що в 15 кілометрах від Горлівки», – йдеться у повідомленні.

У штабі АТО інформують, що вчора також сепаратисти вели неприцільний провокаційний вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів в бік позицій українських військових в Пісках, Опитному, в районі Авдіївки, Майорська, Зайцевого, Луганського.

Українські військові зазначають, що за сьогодні зафіксували 11 випадків застосування зброї проросійськими бойовиками, зокрема біля Донецька під вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів потрапили позиції сил АТО поблизу Пісків та околиці Авдіївки, біля Горлівки – Майорськ та Луганське.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» на своїх сайтах заявляють, що українські військові ввечері здійснили обстріл села Спартак, околиць «Вольво-Центру» і території аеропорту Донецька. Сепаратисти з угруповання «ЛНР» про обстріли не повідомляють.

Від початку листопада все частіше надходять повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод.

XS
SM
MD
LG