Доступність посилання

ТОП новини

Депутати припинили повноваження депутата Філатова


Борис Філатов (архівне фото)
Борис Філатов (архівне фото)

Верховна Рада України 314 голосами ухвалила постанову, що передбачає позбавлення депутатського мандату позафракційного депутата Бориса Філатова.

«Для мене це був хороший і важливий досвід. Відпустіть мене з Богом, а то я перетворився у бродячого мера. Я хочу додому, у мене казначейство закривається», – заявив у виступі Філатов.

Народний депутат України Борис Філатов вирішив скласти депутатські повноваження, бо обраний міським головою Дніпропетровська на місцевих виборах восени.

Він був обраний по виборчому округу №27 у Дніпропетровській області, обіймав посаду голови спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації.

Раніше Верховна Рада України позбавила депутатських повноважень представницю фракції Радикальної партії Злату Огнєвіч і депутата від «Народного фронту» Миколу Мартиненка. Їхні місця вже зайняли Вадим Підберезняк з «Народного фронту» і Тетяна Юзькова з Радикальної партії.

Крім того, депутати ще мають розглянути постанову про припинення депутатських повноважень Владислава Атрошенка, який обраний міським головою Чернігова.

XS
SM
MD
LG