Доступність посилання

ТОП новини

Геращенко: призначення Гризлова не змінить позиції України у Мінську


Ірина Геращенко
Ірина Геращенко

Уповноважена президента з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко заявляє, що призначення колишнього спікера Державної думи Росії Бориса Гризлова представником Москви у Тристоронньої контактній групі, не змінить позиції України.

«Росія ніколи не приховувала свого ставлення до України як до васала, і на жаль, п’ята колона в українському політикуму, що тому сприяла, була надзвичайно потужною. Сьогодні також паралельно читаю на деяких сайтах чисту маячню про якісь таємні мінські тексти і здачу України... Друзі, у Мінську Україну ніхто не здає, навпаки, маємо чіткі і жорсткі директиви: відстоювати національні інтереси, захищати українців. І кого б не призначив Путін, наша позиція буде незмінною: Росія має виконувати мінські домовленості і піти геть з України!», – написала Геращенко на своїй сторінці у Facebook 26 грудня.

Раніше у суботу стало відомо про розпорядження президента Росії Володимира Путіна щодо призначення колишнього спікера Державної думи Росії Бориса Гризлова повноважним представником Москви у Тристоронньої контактній групі щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Борис Гризлов
Борис Гризлов

Першим представником Росії у контактній групі був Михайло Зурабов, якого Путін змінив у квітні на Азамата Кульмухаметова.

XS
SM
MD
LG