Доступність посилання

ТОП новини

У закритий на знак протесту кримський парк левів «Тайган» прибув гуманітарний конвой


Гуманітарна допомога кримчан парку левів «Тайган»
Гуманітарна допомога кримчан парку левів «Тайган»

Відкриті до відвідування та позбавлені доходу сафарі-парк «Тайган» і ялтинський зоопарк «Казка» почали отримувати гуманітарну допомогу у вигляді продуктів від кримчан.

У суботу 26 грудня до парку левів «Тайган» прибув перший цивільний гуманітарний конвой із Сімферополя, Сак і Феодосії. Люди передали варення, крупи, горіхи, гарбузи, сухарі й інші продукти.

Крім того, кримський сафарі-парк «Тайган» отримав гуманітарну допомогу із Москви. Як повідомляє кореспондент Крим.Реалії, машина з написом: «Своїх не кидаємо» – з продуктами, переважно крупами й консервами – прибула до Білогірська ввечері у четвер 24 грудня.

Вантаж загальною вагою у дев’ять тонн зібрали з ініціативи російської телеведучої Евеліни Бльоданс, фігуристки Марії Бутирської, актриси Ольги Кабо та інших.

Продуктову допомогу збирали у павільйоні Цирку великих звірів у парку Сокольники.

11 грудня «Білогірський районний суд» анексованого Криму визнав власника сафарі-парку «Тайган» і ялтинського зоопарку «Казка» Олега Зубкова винним у побитті свого підлеглого й засудив його до трьох років позбавлення волі умовно з випробувальним терміном на один рік.

Зубков вважає справи щодо нього сфабрикованими.

Підприємець опублікував низку звернень – до російського президента Володимира Путіна, голови Чечні Рамзана Кадирова, генпрокурора Росії Юрія Чайки з проханням узяти під захист його бізнес у Криму, «врятувати» його об’єкти від свавілля «кримських чиновників».

На знак протесту проти, як він вважає, неправдивих звинувачень «прокурора» Криму Наталії Поклонської Олег Зубков закрив парк левів «Тайган» і зоопарк «Казка».

22 грудня Зубков оголосив кримчанам про можливість надання допомоги його тваринам.

XS
SM
MD
LG