Доступність посилання

ТОП новини

У Києві 2 поліцейських поранені під час переслідування грабіжників – МВС


У Києві внаслідок переслідування підозрюваних у збройному розбої були поранені двоє патрульних поліцейських, повідомляє речник Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко. За його словами, патрульних у стані середньої тяжкості шпиталізували. Інцидент стався 29 грудня.

«Хроніки кримінального Києва. Жорстка гонитва за бандитами: озброєний розбій – вкрали 70 тисяч. Переслідування і реальний героїзм патрульних Києва – дівчина поліцейська законно відкрила вогонь у відповідь на бандитську стрілянину з автомата», – написав Шевченко на своїй сторінці у Facebook.

Водночас, як повідомив радник глави МВС Зорян Шкіряк, інцидент стався в Солом’янському районі Києва. Поліція, яка прибула на місце події, почала переслідувати підозрюваних, сталося ДТП.

За його словами, до розбійного нападу причетні члени організованого злочинного угруповання, більшість з них, ймовірно, родом із Донецької області.

«Щодо вчорашнього збройного пограбування в Солом’янському районі. За оперативною інформацією, злочинці, які вчинили розбій стосовно К. із заволодінням 70 тисяч доларів та застосували зброю проти правоохоронців під час втечі, – члени організованої злочинної банди. Докази причетності зловмисників до ОЗУ знайдено під час огляду слідчо-оперативною групою автомобіля, яким пересувалися злочинці», – написав Шкіряк на сторінці у Facebook.

За його словами, до складу банди входило близько десяти осіб.

Радник глави МВС повідомив, що в Києві оголошений план «Перехоплення». «Тривають усі необхідні слідчо-оперативні заходи щодо встановлення місця перебування і затримання злочинців. Зловмисники небезпечні, озброєні і можуть чинити збройний опір. У зв’язку з цим до спецоперації з їх знешкодження залучені відповідні оперативні підрозділи кримінальної поліції, патрульних і поліцейського спецназу Києва», – поінформував Шкіряк.

Він додав, що життю поранених поліцейських нічого не загрожує.

XS
SM
MD
LG