Доступність посилання

ТОП новини

Президент відвідав воїнів АТО на Луганщині й заявив, що Україна пишається своїм військом


(архівне фото)
(архівне фото)

Президент України Петро Порошенко відвідав у середу Луганську область, де в місті Сєверодонецьку зустрівся з військовими-учасниками антитерористичної операції, повідомила його прес-служба.

Глава держави поспілкувався з військовими, привітав їх із Новим роком, вручив державні нагороди воїнам, що виявили мужність та героїзм, захищаючи державу, і заявив, що Україна пишається своїм військом і довіряє йому, мовиться в повідомленні.

Стабілізація обстановки на сході України – основний здобуток у сфері безпеки та оборони за 2015 рік, сказав голова держави.

За його словами, Україна та усі українці завдячують за те, що можуть святкувати Новий рік та Різдво, «тим, хто не за теплим столом, а в холодному окопі, хто не з келихом у руці, а з автоматом напоготові».

Президент також наголосив на необхідності подальшого реформування сектору безпеки та оборони, модернізації Збройних сил України за стандартами НАТО.

Крім того, Петро Порошенко адресував новорічні вітання і волонтерам, які відіграли значну роль у перетвореннях, яких зазнали Збройні сили за минулий рік, повідомила прес-служба голови держави.

Антитерористична операція, як офіційно називають бойові дії в частині Донбасу проти спільних сепаратистсько-російських сил, триває від квітня минулого року.

XS
SM
MD
LG