Доступність посилання

ТОП новини

КМДА: понад 70 тисяч людей зустріли Новий рік на Софійській площі


За приблизними підрахунками організаторів, Новий 2016 рік на Софійській площі у Києві зустріли понад 70 тисяч киян і гостей міста, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Новорічні святкування на Софійській площі почалися концертною програмою «Новий Рік між двома дзвіницями», у рамках якої відбулися виступи симфонічного оркестру «Київ Класік», академічних солістів й учасників телевізійних талант-шоу.

Новий рік на Софійській площі у Києві з висоти пташиного польоту (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:32 0:00

«Після урочистої зустрічі Нового року всі гості свята мали змогу подивитися неймовірне світлове шоу, що проходило на Володимирському проїзді, а потім взяли участь у флешмобі «Ланцюг щастя між двома дзвіницями», – мовиться в повідомленні.

За даними адміністрації, крім цього центрального місця, Новий 2016 рік кияни і гості міста зустрічали на Поштовій площі, Троїцькій площі, Контрактовій площі і на Співочому полі.

Як повідомили в Управлінні з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою і збереження природного середовища, у ніч з 31 грудня на 1 січня у місті надзвичайних ситуацій зареєстровано не було. Мережі опалення, енергопостачання і водопостачання функціонують у нормальному режимі.

За інформацією Департаменту охорони здоров’я, до медиків, що чергували на Софійській площі, звернень не надходило.

XS
SM
MD
LG