Доступність посилання

ТОП новини

Прикордонники повідомили про збільшення руху на лінії контакту в зоні АТО


Контрольний пункт «Зайцеве», архівне фото
Контрольний пункт «Зайцеве», архівне фото

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення антитерористичної операції, пасажиро-транспортний потік починає збільшуватися, повідомили в Державній прикордонній службі України.

За її даними, в суботу, 2 січня в порівнянні з 1 днем січня на окремих напрямках він збільшився вчетверо, проте все одно є набагато меншим, ніж в останні дні минулого року.

Як повідомили прикордонники, за суботу через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Зайцеве» пройшли і проїхали 2175 осіб та 500 транспортних засобів, через пункт «Мар’їнка» 1730 осіб та 520 транспортних засобів, через «Новотроїцьке» 2120 осіб та 660 транспортних засобів, через «Гнутове» 705 осіб та 185 транспортних засобів і через «Станично-Луганське» 810 осіб.

У неділю, 3 січня, зранку на КПВВ «Зайцеве» та «Мар’їнка» черги з транспорту, який очікував на оформлення, були відсутні; на «Новотроїцькому» перебувало 50 транспортних засобів, що рухалися на виїзд до неконтрольованої території, та 20 у зворотному напрямку; на «Гнутовому» було лише 10 автівок на в’їзд та 5 на виїзд, додали у прикордонній службі.

При цьому прикордонники, враховуючи погіршення погодних умов та пониження температури повітря, звернулися до всіх громадян, які прямують через лінію розмежування, з закликом завчасно та ретельно готуватися до поїздок. У повідомленні наголошено, що перед усіма КПВВ в зоні АТО Державна служба з надзвичайних ситуацій розгорнула пункти обігріву.

За даними Гідрометцентру, температура в Донецькій і Луганській областях 3 січня становитиме від 14 до 19 градусів морозу вдень і від 17 до 21 морозу вночі, очікується сніг.

XS
SM
MD
LG