Доступність посилання

ТОП новини

У Севастополі через аварію без водопостачання залишилися понад 10 тисяч людей


(@Shutterstock)
(@Shutterstock)

Понад 10 тисяч людей в Балаклавському районі Севастополя залишилися без централізованого водопостачання через аварію. Про це повідомляє прес-служба російського уряду міста.

«У зв`язку з проривом 600-міліметрової труби високого тиску, тимчасово без централізованого водопостачання залишилися жителі Інкермана, селищ ГРЕС і Гірський. У зв`язку з цим співробітники головного управління МНС Росії Севастополя надають допомогу в наданні технічної води жителям Балаклавського району міста», – йдеться в повідомленні.

Для доставки води використовують пожежний автомобіль, який буде базуватися в районі 6-ї міської лікарні та надавати технічну воду всім, хто її потребує до закінчення аварійних робіт. Також організовано взаємодію з підприємством «Водоканал», який надає жителям Інкермана питну воду.

В Інкермані проживають понад 10 тисяч людей.

У Криму на даний час сильні морози, невластиві для півострова. Крім цього, у Севастополі є дефіцит електроенергії, через що жителі окремих будинків навіть перекривали автодорогу на знак протесту.

30 грудня в Крим перестала надходити електроенергія з материкової України через пошкодження, ймовірно, в результаті вибуху, електроопори в Херсонській області. Зараз ЛЕП відновлена, проте електроенергія в Крим не подається, оскільки закінчилася дія контракту щодо постачання електрики на півострів.

Росія анексувала Крим у березні 2014 року.

XS
SM
MD
LG