Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині з’ясовують обставини зникнення рибалки – поліція


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

На Донеччині у Костянтинівському районі з’ясовують обставини зникнення рибалки, повідомляє прес-служба Національної поліції.

За повідомленням, 2 січня до поліції звернулися місцеві жителі з повідомленням про те, що їхній родич, чоловік 1957 народження, вранці 1 січня поїхав на своєму автомобілі на риболовлю і до цього часу не повернувся.

Правоохоронці розпочали пошуки зниклого.

«Автомобіль, на якому чоловік виїхав з дому, був виявлений поліцейськими на дамбі біля водойми в Костянтинівському районі. Машина була закрита, сліди вели в напрямку ставка. На відстані приблизно 50 метрів від берега були знайдені 3 рибальські лунки з рибальськими снастями. У декількох метрах від лунок на льоду були виявлені сліди розлому», – йдеться у повідомленні.

За попередньою оцінкою, товщина льоду – не більше 5-ти сантиметрів, рибалка міг провалитися під лід.

Зараз на місці події працюють співробітники ДСНС.

Відомості про інцидент внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України «умисне вбивство».

Державна служба України з надзвичайних ситуацій нагадує, що зараз на водоймах через мінливу температуру утворюється нестійкий крижаний покрив, особливо небезпечний для людей.

XS
SM
MD
LG