Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі втрат серед українських військових немає – Мотузяник


За минулу добу у зоні проведення антитерористичної операції бойових втрат серед українських військових немає, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

«За минулу добу у результаті бойових дій жоден український солдат не загинув і не був поранений», – зазначив Мотузяник 5 січня.

За його словами, упродовж минулої доби у зоні проведення АТО велися бойові дії «низької ефективності» без застосування важкого озброєння.

В угрупованні «ДНР» заявляють, що за минулу добу українські військові 7 разів порушили режим припинення вогню. В угрупованні «ЛНР» наразі нічого не повідомляють про оперативну ситуацію на території, яку вони тимчасово контролюють, але кажуть про концентрацію українськими військовими техніки на лінії розмежування.

На засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську 22 грудня досягли домовленості про черговий, уже шостий режим тиші на Донбасі, що мав почати діяти в ніч на 23 грудня 2015 року, але повідомлення про порушення режиму припинення вогню продовжують надходити. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в його порушенні і заперечують звинувачення на свою адресу.

XS
SM
MD
LG