Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко з сім’єю взяв участь у богослужінні з нагоди Різдва в церкві на Івано-Франківщині


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Президент України Петро Порошенко з дружиною і дітьми відвідав церкву Святих Апостолів Петра і Павла в селі Гута Івано-Франківської області.

«Президентська сім’я разом із вірянами взяла участь у святковому богослужінні з нагоди світлого свята Різдва Христового. Присутні помолилися за мир, згоду і взаєморозуміння в Україні, благополуччя українців і боже благословення для всієї української землі», – повідомляє прес-служба президента.

Учора Порошенко привітав українців зі святом Різдва Христового. У своєму різдвяному привітанні він нагадав про надію, «надію на справедливість, що настільки важлива для України в цей час непростих випробувань».

«Ми обов’язково переможемо, як заповідав нам апостол Павло: «Одягнувшись у броню вiри й любові та в шолом надiї на спасiння!»… Особливо вітаю українських воїнів, які стоять сьогодні на захисті Вітчизни. Як свята церква духовно захищає нас з небес, так наше героїчне військо береже нас на землі», – сказав він.

6 січня українці, як і інші християни, які користуються церковним юліанським календарем, святкують Святвечір напередодні Різдва Христового, що, за традицією, сталося 7 січня.

XS
SM
MD
LG