Доступність посилання

ТОП новини

На Одещині через негоду обмежили рух – поліція


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

На Одещині обмежили рух на всіх напрямках доріг загального користування, повідомляє прес-служба Національної поліції України.

За повідомленням, обмежили рух вантажного, великовагового, великогабаритного та пасажирського транспорту з метою недопущення аварійних ситуацій.

Раніше повідомлялося, що у Запорізькій області обмежили рух на таких ділянках автошляхів: М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта від Запоріжжя до кордону Херсонської області, М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ від кордону Херсонської області до кордону Донецької області, Р-37 Енергодар-Василівка-Бердянськ від міста Енергодар до міста Бердянськ, Т 08-03 Запоріжжя-Маріуполь від Запоріжжя до кордону Донецької області.

За даними українського гідрометцентру, 7-8 січня в Україні очікуються складні погодні умови – сніг, хуртовини, дощ та ожеледь, температура повітря – до 5 градусів морозу.

Напередодні в «Укравтодорі» повідомляли, що 7-8 січня через погіршення погоди та ожеледицю можуть перекрити автомобільні дороги у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській, Луганській, Полтавській, Сумській, Харківській та Черкаській областях.

XS
SM
MD
LG