Доступність посилання

ТОП новини

У ГПУ заявляють про затримання групи людей, які в листопаді скоїли напад на учасників АТО


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Військова прокуратура спільно з працівниками СБУ затримала озброєну групу людей, до складу якої входив також громадянин Росії, які 23 листопада 2015 року у Києві на території парку відпочинку «Гідропарк» вчинили напад на учасників АТО – співробітників СБУ.

Як повідомляє прес-служба прокуратури, під час обшуків за місцем проживання та тимчасового перебування цих людей вилучені: 6 гранат Ф-1, 3 тротилові шашки з детонаторами, близько 500 патронів калібру 7,62 міліметра та дві бейсбольні біти.

Під час затримання підозрювані чинили активний фізичний опір, додають у відомстві.

Слідчі перевіряють факти можливих розбійних нападів, вчинених цією озброєною групою, наразі готуються клопотання до Печерського районного суду Києва про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

У Росії затримання росіянина наразі не коментували.

У ГПУ нагадують, що 23 листопада минулого року ця група людей на території парку «Гідропарк» біля станції метро «Гідропарк» вчинила напад на учасників АТО – співробітників СБУ, вони спортивними бітами заподіяли тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. За даними генпрокуратури, один з потерпілих до цього часу перебуває у комі в результаті тяжкої відкритої черепно-мозкової травми, перелому основи черепа.

XS
SM
MD
LG